Tovet sitteunderlag med dekor

Tidligere i år strikket jeg et #sitteunderlag som jeg tovet. Den grønne kanten er #heklet på før toving. Jeg heklet noen blomster som jeg tovet og tanken var å dekorere sitteunderlaget med disse. Det endte med at jeg droppet det fordi jeg tror det ville blitt litt klumpete. Jeg brukte i stedet ull jeg har kjøpt på panduro og klippet ut blomst av dette. Den gule dekoren på blomsten er samme type garn som jeg brukte da jeg strikket sitteunderlaget. Første filtet jeg blomsten på og deretter den gule dekoren. Jeg brukte filtenål til dette. Derette fikk sitteunderlaget en ny runde i maskinen. Jeg tenkte blomsten ville sitte bedre da, og det gjør den, men jeg synes ikke det ble så fint. Spørsmålet er om det er solid nok festet om jeg kun bruker filtenål. Hva tror du? Er det nok å feste med filtenål på sitteunderlag? Jeg har gjort det på pulsvarmere jeg har heklet og tovet. Trykk på bildene om du vil se dem større.

#strikke #hekle

6 kommentarer

mimmimor

15.08.2011 kl.08:51

Bruk av filtenål skal gi samme "sikkerhet" som å tove det på. Mulig andre kan dette bedre enn meg, men filter du det godt fast, så skal det ikke være noe problem. Ble et fint sitteunderlag :)

heklingogbroderings

15.08.2011 kl.11:13

akkurat det vet jeg ikke, men kjempe fint ble det hvertfall =)

Josefine

15.08.2011 kl.12:54

Fint :)

dandilion

16.08.2011 kl.09:19

mimmimor: Takk! Da tror jeg at jeg skal gå for kun filtenål på de andre sitteundelagene. Dersom noe skulle løsne, så kan jo mottakerne levere dem inn til meg for reperasjon. Julegaveproduksjon :)

dandilion

16.08.2011 kl.09:22

heklingogbroderings: Takk! :) Tenkte sitteunderlag kunne bli fine julegaver. Jeg burde jo telt opp antall masker første gang jeg strikket et, men det ble til at jeg brukte centimetermål. Det blir ikke helt nøyaktig og sitteunderlagene varierer i form. Sittbare er de jo uansett og det er vel det viktigste. Det er i hvert fall lett å se at de er hjemmelaget :)

dandilion

16.08.2011 kl.09:25

Josefine: Takk! :) Et kjekt strikkeprosjekt å holde på med. Det blir flere i løpet av høsten.

Skriv en ny kommentar

hits