Tidligere hekleprosjekter, del 4: Heklet sjal

Jeg er ikke helt sikker på når jeg heklet dette sjalet, men lurer på om jeg ikke begynte på det da jeg studerte Flerkulturell pedagogikk ved siden av jobb. Konsentrerer meg så godt når jeg har noe å holde på med :) Lurer på om fargevalget hadde sammenheng med den røde kåpa jeg hadde.


Har du heklet sjal?

I kveld blir det pizza. Mannen kokkelerer mens jeg gjør rent og rydder. En tur innom bloggen ble det også :) Gleder meg til å sige ned i sofaen og bare slappe av. Vi har en del å gjøre denne helga, men tid til å slappe av blir det også. God helg! :)

 

Du finner meg på Facebook.

#hekle #heklet #hekletsjal

8 kommentarer

hobbyting

19.10.2012 kl.19:24

Det er min jobb å lage mat i helgene for eller er det mannen min som lager mat. Ikveld blir det grillet kylling med salat. Jeg er ikke flink til å hekle...

Christineshobbyer

19.10.2012 kl.21:43

Stilig sjal :)

Jeg har kun heklet hals før, ikke sjal.. Men er jo kjempe deilig å ha et slikt sjal rundt halsen på en kald vinterdag ;)

Kansje jeg skal hekle meg ett ;)

Minminivilla

20.10.2012 kl.08:45

Ha en fin helg - det blir kanskje en tur til huset eller? Skulle gjerne vært på messa på Voll i helgen - men da burde jeg solgt noe - he he he - hvis jeg reiser dit blir det vel et kjøp eller to ;) og det skal jeg slett ikke gjøre! Det blir sortering på hobbyrommet i stedet!

dandilion

20.10.2012 kl.17:40

hobbyting: Grillet kylling hørtes godt ut :) Hvordan går det med bokprosjektet ditt med kunststrikk? Flotte duker du strikker! :)

dandilion

20.10.2012 kl.17:44

Christineshobbyer:Takk! Hvorfor ikke? :) Kjekt med noe varmt i halsen når det er kaldt :) Jeg kom over et program på TV der de viste hekling av skjerf og diverse aktiviteter knyttet til juleforberedelser. Jeg satte det på serieopptak. Ble som en hobbyklubb når jeg sitter med et prosjekt i hendene og ser på de som prater ;) Har du sett det?

dandilion

20.10.2012 kl.17:48

Minminivilla: Takk for det! Det blir tur til huset i morgen. Spennende! Vi har ikke vært der siden forrige søndag, så det kan jo ha skjedd litt siden sist. Så det mer messe på Voll denne helga? Jeg tror ikke vi skal ta turen slike steder før vi er på plass i Nyhuset ;) Sortering på hobbyrommet høres bra ut. Gleder meg til å innrede hobbyromme i Nyhuset. Da skal jeg ha alt lett tilgjengelig :)

Christineshobbyer

20.10.2012 kl.19:28

Nei, si det :P jeg har begynt på så mange sjal oppigjennom årene i strikking, så er vel det at jeg aldri blir ferdig :p hehe.. Nei, det programmet har jeg ikke sett, hva heter det? kansje jeg finner det på nettet :9 Hørtres gøy ut :)

dandilion

28.10.2012 kl.17:35

Christineshobbyer: Blitt lite tid på bloggen i set siste, men nå skal du få svar :) Programmet heter "Hygge i Strömsö". Jeg har tatt opp mange episoder, gleder meg til å sitte med noe håndarbeide i hendene og se på :) Blir ikke riktig enda.Kjekt med noe å se fram til nå som det blir mørkere og kaldere ute :) Julegaveproduskson og TV-titing er fint å kombinere.

Skriv en ny kommentar

hits