Heklede pulsvarmere med folder

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive disse "stripene" jeg har heklet og valgte rett og slett å kalle dem folder. Pulsvarmerne ble til mens jeg heklet dem. Jeg diktet opp underveis. Jeg tror jeg skrev ned oppskriften den gang jeg heklet disse pulsvarmerne og et annet par, men har den ikke lenger. Hvordan jeg heklet mønsteret tror jeg at jeg fant i ei heklebok jeg har, så det kan jeg vel finne ut av. Jeg kunne tenkt meg å hekle flere av disse, men da får jeg i så fall prøve meg fram og skrive ned oppskriften på nytt. Men det blir ikke enda. Neste vinter, kanskje. 

I dag har vi vært på skolebesøk og truffet klassen til frøkna. Vi har også vært innom Nyhuset. Der er de godt i gang med oppføring av innervegger, så i dag fikk vi en følelse av hvordan huset blir. Mannen og frøkna klatret ned stigen til kjelleren, jeg nøyde meg med stigen opp i andre etasje. Ikke glad i stiger, men måtte jo opp og se ;) Jeg skal rydde i bildene vi tok i Nyhuset senere i dag og lage et innlegg med bilder fra dagens besøk. Nå skal vi ut og farte og gjøre ærend. Vi skal handle inn litt som frøkna trenger når hun begynner på skolen :)

Ønsker deg en fin kveld! :)


#hekle #pulsvarmere #hekledepulsvarmere

Du finner meg på Facebook.

6 kommentarer

wendysinfamilie

28.01.2013 kl.17:15

Så fine de var, gleder meg til oppskrift kommer.

strikkogtov

28.01.2013 kl.17:32

De ble fine. Morsomt med foldene.

Fru Stussli

28.01.2013 kl.18:12

Gleder meg til å se bilder fra nyhuset!

Tenk snart er det varmt nok til å bruke bare pulsvarmere <3

dandilion

29.01.2013 kl.22:30

wendysinfamilie: Takk! :) Hekler jeg dem igjen skal jeg skrive oppskriften. Irriterende at jeg ikke har den. Kos deg på tur! :)

dandilion

29.01.2013 kl.22:30

strikkogtov: Takk! Kjekt å hekle noe annerledes enn jeg pleier :)

dandilion

29.01.2013 kl.22:34

Bente og Lars O: Her er det varmt nok til å bruke pulsvarmere :) Håper det holder seg sånnn!!!! Bilder fra de andre etasjene kommer. Ser du har sett på bildene fra 1. etasje :)

Skriv en ny kommentar

hits