I gang med å plante

I dag har vi handlet inn litt planter til hagen. Vi ga oss med handlinga når vi antok at bilen var full nok. Epletrærne vi kjøpte er to forskjellige sorter, så nå vil vi få både røde og grønne epler. Vi gikk for en annen pyramidelyng enn den vi hadde tenkt. Den opprinnelige planen var å kjøpe "Mountain Fire", men vi endte med å kjøpe " Little Heath". Vi syntes de så så fine ut med både hvite og grønne blader. Vi lurer på om vi skal kjøpe noe mer bambus. Tanken er at de skal fungere som hekk foran gjerdet. Du ser dem i hjørnet på det nederste bildet. Noen av plantene vi ville ha hadde de ikke på det planteutsalget, så de må vi på et annet plantesalg for å finne. Om da den ene ikke nyttes ut med noe annnet ...En stund etter at vi hadde plantet fikk vi besøk av venner som hadde med gave til oss. Vi fikk to flotte sommerfuglbusker av dem av sorten "Black Knight". Nå må vi tenke ut en lur plass å plante dem. Skal vi ha dem i den delen av hagen du ser ovenfor eller skal vi ha dem en annen plass? Og hvor skal vi i så fall ha dem? Har du noen forslag?

I løpet av morgendagen eller helga satser vi på å kjøpe litt mer. Inn i mellom må mannen også få tid til å jobbe med blomsterkassene ;) Gleder meg til å se hvordan de blir ferdige. Hage er gøy! :)

6 kommentarer

frodith

01.08.2013 kl.19:49

Der var det fine blå blomster ja ;-) Herlig! Ingen forslag, du vet jo jeg er helt NULL på sånne hagegreier :-D Ha en fin kveld ;-)

Livsrom

01.08.2013 kl.20:49

Er det ikke GØY? Tenk å få begynne å plante, med blanke ark (el tomme bed;);) Blir litt lei meg når jeg ser sommerfuglbusken. Jeg syns de er så flotte, og har så lyst å ha minst en i hagen, men jeg har prøvd fire, og alle har frosten tatt. Nå har jeg avgjort at det får være nok (tror jeg;))

Forstår ikke hva jeg gjør galt, for de fleste lykkes med dem. Skulle ikke være så vanskelig. Jeg er ikke i stand til å komme med forslag til plassering ut fra det jeg ser;)

Lykke til med dem og alt det andre:)

dandilion

01.08.2013 kl.21:39

frodith: Det kom noen ;) De er flotte. Funderer litt på hvor vi skal ha dem. Kjekt å ha dem slik at vi kan se sommerfuglene :) Ha en fin kveld! :)

Kirsti

01.08.2013 kl.22:25

Spennende, blir nok kjempefint! :) Ser ut som en bra plan dere har.

dandilion

01.08.2013 kl.23:05

Livsrom: VELDIG gøy! :) Nå har jeg nettopp kommet inn etter ei økt i hagen. Måtte bare ut en liten tur :) Nå er sommerfuglbuskene plantet og jeg har flyttet to hortensia til det store bedet. Jeg håper alle plantene overlever vinteren. Er litt spent på det.

Takk for det! :)

dandilion

01.08.2013 kl.23:11

Kirsti: Takk! Det er gøy å planlegge og å holde på i hagen. Var ute og jobbet for litt siden :) Gleder meg til kjøkkenhage neste år. Juhuu! :)

Skriv en ny kommentar

hits