Heklet clutch med dekor og heklet tilbehør

Clutchen med tilbehør ble gitt i julegave i fjor. Lillesøster visste at hun ville få clutchen i gave, men dekoren skulle være en overraskelse. Dekoren på veska er hårpynt som jeg har kjøpt på Glitter. I selve veska lå det også to overraskelser i form av etui/veske til i-phonen hennes og ei lita veske som hun kan snøre sammen. Jeg tenkte det ville være kjekt med ei lita veske til småting. Alt sammen er heklet uten oppskrift. Ideen til selve clutchen så vi da vi var innom Nancy Strikkestove i Sandnes hvor vi så en slik clutch stå utstilt. Der var det også mulig å kjøpe hefte med oppskrift på den, men siden jeg og oppskrifter ikke går så godt sammen, så heklet jeg den uten. Tilbehøret ble til litt underveis. Jeg trengte mer garn for å forme veska og da det var gjort var det en del til overs som jeg kunne bruke til de andre tingene.

Er dette noe du kunne tenkt deg å lage eller å få i gave?

 Innlegget har vært lagt ut før, så noen kjenenr det kanskje igjen. Jeg lurte en stund på å skifte bloggeplattform og flyttet noen av innleggene over til ny plattform og slettet dem her. Men nå vil jeg ha disse hobbyinnleggene her. Så da flyttes de tilbake. Og blir publisert i prosessen :) Mye mulig det dukker opp flere slike innlegg.

Du finner meg på Facebook.

#håndarbeid #clutch #hekletclutch #hekle #heklet #hekletveske #veske8 kommentarer

Fru Stussli

12.08.2013 kl.21:00

Husker innlegget, men det er morsomt å se igjen. Glemmer jo litt i alle bloggene man leser. Disse ble kjempefine :-)

Miriam

12.08.2013 kl.22:22

Den blei veldig fin da :)

Hekleri og Ra

12.08.2013 kl.22:27

Disse var flotte :-) Virkelig allsidig du :-) Blir gøy å se hva mere som kommer etterhvert :-)

dandilion

13.08.2013 kl.21:00

Fru Stussli: Takk! Kjekt du synes det :) Flere kommer ser det ut, for det var visst flere jeg slettet. *plystre, plystre* Nå sitter jeg og kutter opp kartong til navnekort på pultene. Fin ting å gjøre ved siden av pc-en :)

dandilion

13.08.2013 kl.21:02

Miriam: Takk! Kjekt du synes det :)

wendysinfamilie

13.08.2013 kl.21:04

Veldig fine :)

dandilion

13.08.2013 kl.21:12

Hekleri og Ra: Takk! Mer kommer nok, ja. Vil ha det tilbake her :) Blitt lite hekling i det siste, må få se til å gjøre ferdig babyteppet slik at jeg kan få gitt det fra meg. Et varmt teppe blir godt til høsten :)

dandilion

13.08.2013 kl.22:08

wendysinfamilie: Takk! :) Det var kjekt å hekle det. Et gøyalt prosjekt :)

Skriv en ny kommentar

hits