Noen varianter av heklede lyslykter jeg har laget

De siste årene har jeg heklet en del lykter og det er blitt noen forskjellige varianter. Jeg tenkte jeg skulle vise noen av lyslyktene jeg har laget. Noen av lyktene er heklet med bomullsgarn og noen med ullgarn. Jeg synes valg av garn gjør noe med lyktenes uttrykk. De lyslyktene som er heklet i ullgarn har jeg beholdt selv. De brune og oransje står framme året rundt bortsett fra ved advent når de med lilla kommer fram og ved jul når de med rødt står fremme. Kanskje jeg skulle heklet noen til meg selv i påskefarger. Får se om det da blir bomullsgarn eller ullgarn. 

Du finner meg på Facebook.

#hekle #hekledelykter #hekletlykt #hekletlyslykt #hekledelyslykter #hekling

http://strikk.net/hekling 

9 kommentarer

frodith

18.03.2014 kl.19:17

Veldig fine :-) Likte veldig godt de med gult og lilla. Moro å se de samlet. Jeg liker å se ting samlet jeg og se alle variasjonene :-) Håper du er i gang med en god uke :-)

18.03.2014 kl.19:47

Kommer nok ikke som en overraskelse at mine favoritter av dem aller er de hvite og de med englevingene :) Gøy å se alle samlet :)

Gleder meg til å se neste prosjekter :)

Hobbystua

18.03.2014 kl.21:54

Heisan:-) Du har heklet mange nydelige lystrekk og jeg har også falt her for den hvite med englevingene på. Men er glad i hvite lykter og det er pent med avslutningskant i annen farge også. Må du ha en fortsatt fin uke .-) Klem.

dandilion

18.03.2014 kl.22:02

frodith: Takk! :) Ja, man får litt mer oversikt når man ser ting samlet. :) Uka her er god :) Håper din også er det. Fra lørdag til søndag blir det barnefri med jobbing med oppgave og blomsterkasser :)

dandilion

18.03.2014 kl.22:05

Anonym: Jeg synes også de helt hvite er fine, men hadde nok ikke heklet dem om jeg ikke fikk bestilling på dem. Her passer de ikke så godt inn, synes jeg, men hos lillesøster vil de passe bra :) Har noen små prosjekter som snart legges ut :) Mer kommer etter hvert også. Prøver å gjøre ferdig ting og har litt å ta fatt i :D Og så holder jeg jo på med litt nyere ting... Og begynner vel på noe nytt også ;)

Fru Stussli

18.03.2014 kl.22:08

Det var en flott samling :-) De helt hvite var nok min favoritt og det enda jeg elsker farger ;-)

Gleder meg til varme sommerkvelder med slike lys tent på verandaen <3

dandilion

18.03.2014 kl.22:51

Hobbystua: Takk! :) Det er kjekke små prosjekter som kan gjøres på så mange måter. Kanskje på tide å prøve noe nytt? :) Ha en fin uke du også! :) Klem

dandilion

18.03.2014 kl.23:18

Fru Stussli: Takk! :) Tenke seg til ;) Jeg er enig i at de er fine, men jeg hadde nok ikke heklet hvite om jeg ikke hadde fått ønske om det. Kanskje det blir flere :)

Ja, det blir herlig! :) Og i år får vi noe grønt å se på :) Det er nok noe som vil vokse og gro mye i år nå når det får en hel sesong på seg. Herlig! :) Litt frodigere i hagen denne våren enn det var i fjor ;)

wendysinfamilie

19.03.2014 kl.23:15

Så fine, jeg synes det er super morro å hekle lyslykter :)

dandilion

21.03.2014 kl.16:49

wendysinfamilie: Takk! :) Enig med deg, det er det :)

Skriv en ny kommentar

hits