Hånddukker og kosedyr jeg har heklet

Her er noen hånddukker og kosedyr jeg har heklet. Den hvite bamsen på de nederste bildene ble i utgangspunktet heklet ut fra oppskrift, de andre er heklet på fri hånd.

Fabeldyret var venteprosjektet mitt. Han heklet jeg for noen år siden, mens vi ventet på å bli foreldre og hverken visste alder eller kjønn på barnet vi ventet på. Og siden vi var så heldige å bli foreldre til ei skolejente, er det jammen bra at jeg ikke heklet et babyteppe :)Elefantus ble heklet til bruk i undervisningen i forbindelse med at vi i oppstarten av et skoleår for 2. trinn skulle lese om elefanten Elefantus.Hånddukka Stine ble heklet til bruk i undervisning på 1. trinn da vi skulle ha om Lucia. Senere har hun også vært med i matematikkundervisning. Navnet har hun fått av en elev.Denne lille bjørnen begynte jeg på med tanke på at den skulle være en gave. Det tok noen år før den ble ferdig, så vi får se om den blir her eller får en annen mottaker. Den er heklet til å passe på ei barnehånd.Denne lille bamsen begynte jeg på for maaaaaaange år siden. Så mange år siden at jeg ikke husker når. Jammen var det på tide at den ble ferdig og det ble den tidligere i år.Jeg har to andre kosedyrprosjekter på gang som trengs å ferdigstilles; en monsterflodhest og et lite fabeldyr.

Har du heklet kosedyr eller hånddukker?

 

Du kan følge meg på Facebook.

#håndarbeid #hekle #kosedyr #hånddukker #hekledekosedyr #hekledehånddukker #hekletkosedyr #heklethånddukke

5 kommentarer

frodith

13.04.2014 kl.19:30

Ja, jeg har heklet fabeldyr vettu :-) Som likner ditt :-D Frode Fabelsnabel :-D Må i gang med noe igjen :-)

Hekleri og Ra

13.04.2014 kl.22:35

Så flotte disse var :-)

Har heklet noen kosedyr jeg og, men i liten skala :-)

frustrertfrueihouston

14.04.2014 kl.02:38

Jeg har ikke heklet fabeldyr. Egentlig har jeg heklet ganske lite, men jeg har strikket Arne & Carlos dukker. Dine dyr var ordentlig koselige, og morsomt med hånddukker :-)

dandilion

20.04.2014 kl.19:57

frodith: Kjekt å hekle kosedyr :) Spent på hva det neste kosedyret ditt blir :)

dandilion

20.04.2014 kl.20:52

Hekleri og Ra: Takk! Koselig å hekle små og store kosedyr :)

dandilion

20.04.2014 kl.22:31

frustrertfrueihouston: Takk! :) Arne og Carlos har mye fint. Jeg skulle likt å kunne strikke og hekle etter oppskrift. Kanskje en gang... :)

Skriv en ny kommentar

hits