Heklet pledd til kalde dager på terrassen

Jeg har heklet et pledd som jeg har tenkt å bruke i hagen tidlig på våren når sola ikke varmer så mye enda eller på kalde sommerkvelder. Så snart sola begynner å titte fram om våren, så liker jeg å sitte ute. Da er det godt å pakke seg inn i noe varmt og godt. Gleder meg til å ta fram dette ute når våren kommer. Dersom jeg er heldig, kan jeg nyte en blomstrende hage når løkene som jeg satte nå i høst, blomstrer.

#håndarbeid #hekle #hekletpledd #bestemorrute #bestemorruter #oldemorrute #oldemorruter #ull

9 kommentarer

frodith

26.10.2014 kl.17:05

Så kjempefint det ble :-) Nydelige farger :-) Her går det BARE i luer.. til kalenderen:-D Men en gang skal jeg hekle noe pent til stua her også :-)

dandilion

26.10.2014 kl.17:13

frodith: Takk! Ja, nå er det snart kalendertid :) Hvor mange luer har du heklet?

fjellgeitbundingen

26.10.2014 kl.17:46

Åhhh, det ble et herlig teppe. Balansert og friske, glade farger. Nydelig! Skulle strikket meg pledd jeg også. Det er så nydelig!

margarites

26.10.2014 kl.20:36

Så fint det pleddet ble! Jeg begynte på et i fjor høst, men med mye mindre ruter. Det går an å ha over seg om jeg ligger på sofaen, men det er ikke stort nok til å pakke det rundt hele meg. Så da får det vel bli noen flere ruter en annen gang, men ikke enda. Hvor stort er teppet ditt? det har utrolig delikate farger sammen :-)

dandilion

26.10.2014 kl.21:35

fjellgeitbundingen: Takk! Gleder meg til å ta det i bruk :) Tror jeg skal få meg en kurv det kan ligge i rett innenfor terrassedøra slik at det går raskt å hente det ut.

Hobbystua

27.10.2014 kl.10:16

Dette var et nydelig teppe du har heklet deg og fargene er jo bare så delikate sammen. Ta det i bruk inne nå for det er leeenge til våren dessverre:-)
Deilig med slike ting. Min mor har laget et pledd til meg, og det er så varmt og deilig. Jeg bruker det bare inne da jeg er redd for det, men inne eller ute. Det å sette pris på slikt er jo halve vitsen. Kjekt å kunne lage selv.:)

Minminivilla

09.11.2014 kl.19:33

Det var fint! Man får aldri for mange tepper til å ha ute tror jeg, og nå har også jeg skiftet tema/hobby fra hage til hus igjen :) Det ble en lang sesong i år, og ferien sent i høst ble deilig og varm, men stormen tok masse av mine uteting. Ja ja det er vel bare å finne på noe nytt til hagen neste år :)

dandilion

06.01.2015 kl.09:41

Minminivilla: Takk! Jeg har tatt det i bruk inne. Godt å pakke seg inn i. Vurderer å hekle litt mer på kanten rundt og gjøre det større. Får se hva jeg bestemmer meg for :) Har du noe planer for hagen dette året?

Skriv en ny kommentar

hits