Heklet skjerf til lillebror

Jeg har heklet skjerf til lillebror. Garnet jeg har brukt er babyull og så har jeg heklet med dobbel tråd. Jeg har heklet hjørne til hjørne. Fargene finnes også i genseren og lua som bestemor har strikket til ham. Jeg er usikker på om skjerfet blir brukt med det første, men kanskje når det blir kaldt nok ute :) Innen den tid tror jeg vi skal kjøpe buff til ham. Tror det er noe han vil synes er greit å bruke nå.  Storesøster har overnattet hos bestemor og bestefar fra i går til i dag og snart kommer de sammen med kusina til frøkna og lillebror. Lillebror venter ivrig og er stadig i døra for å se etter dem :)

Du kan se flere hekleprosjekter på instagram: frutrollhagen

#håndarbeid #hekle #hjørnetilhjørne #cornertocorner #c2

7 kommentarer

frodith

25.10.2015 kl.15:58

Fine farger i skjerfet da :-) Og så lenge det ikke klør er det topp :-) Han ble nok glad for det tenker jeg :-) Men ikke SÅ kaldt ennå heldigvis :-)

annebe

25.10.2015 kl.18:06

Det var stilig...fine farger :) Alltid hyggelig med litt nytt..han blir nok fornøyd :) Hyggelig med overnattingsbesøk tenker jeg :) Ha en fin kveld og fin kommende uke :)))
Gøy å ha en slik hobby. Man ser hva en bruker tiden på, og slike skjerf er varme og gode.

På jobben har jeg ett på ... Det er iskaldt over meg... Akkurat her jeg sitter er det noe med ventilene... Selvfølgelig.:)

dandilion

03.01.2016 kl.19:29

frodith: Klør, ja. Mulig det gjør det. Det er blitt brukt en gang eller to. Til hverdags blir det mest brukt buff. En god investering :)

dandilion

03.01.2016 kl.19:30

annebe: Takk! :) Matcher genser og lue som bestemoren har laget :)

dandilion

03.01.2016 kl.19:31

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Jeg har begynt på bestemorruter som skal bli genser eller poncho til å ha på jobb. Tanken er at det skal være som et pledd å varme seg under på kalde dager på jobb :)
HAr lært meg til å pakke meg inn. Det må til. Bra du får noe å varme deg på:)

Skriv en ny kommentar

hits