Litt regn gjør godt for bambusene i hagen

Vi har plantet bambus i hagen. Vi har to typer bambus. Til sommeren er det to år siden vi plantet siste runde med bambuser. Da gikk vi for bambuser som vegg på terrassen der vi nå har sofa og salongbord. I den forbindelse gravde vi opp en type bambus i en av blomsterkassene slik at vi kunne få en vegg av samme type bambus. Bambusen som vi gravde opp delte mannen i tre og da måtte det hopping og mye håndkraft til. De ble plantet i tre store krukker. De stod utsatt til i fjor vinter og visnet helt. Jeg klippet dem ned og de er nå opp igjen,men noe særlig skjerming gir de ikke. I hvert fall ikke enda. De glemte jeg jo helt å ta bilde av, så de får jeg vise en annen gang. De første bambusene vi plantet i hagen plantet vi i hjørnebedet mot veien. Her kan du se bilde av dem fra den første sommeren. De har vokst mye disse årene. #hage #hagenmin #bambus

2 kommentarer

annebe

07.04.2017 kl.22:18

Fint med litt grønt på uteområdet, aldri hatt noe bambus ..kanskje jeg skulle prøve det i ei krukke på verandaen i stedet for tuja..:)) God helg :))

dandilion

11.04.2017 kl.19:47

annebe: Kjekt med litt grønt rundt seg. På plantesenteret vi handler mye har de sagt at bambus ikke trives i krukke. De tre vi har i krukke var opprinnelig én plante som vi valgte å dele i tre og sette i krukker da vi byttet den ut der den stod. Så får vi se hvordsän det går med dem. Prøver å gi dem omsorg og oppmerksomhet. I hvert fall etter at de måtte klippes ned i fjor etter at de hadde visnet helt. Vi har bestilt krukker. Gleder meg til de kommer :) Ønsker deg en fin kveld! :)

Skriv en ny kommentar

hits